Awesome night

Allmänt / Permalink / 4
 
Denna fina inbjudan fick jag av Lizelott, Ett event som skulle bli storslaget i lilla Kramfors och jag fick en VIP inbjudan och fick ta med mig en vän. Hur kul som helst och jag uppskattade det till tusen!! Fina människa.
Jag har vetat ett tag att detta skulle hända i kramfors då jag hört lite gossip från säkra källor och nu när eventet är över så kan jag nog skriva ut det.
 
 
Klockan 19:30 fick dom som var inbjudna komma dit på förmingel där det bjöds på tilltugg och drinkar.
Lite olika kända ansikten fanns på plats och en "makeup tutorial" gjordes på Niklas Örn (Jolanda) från paradise hotel. Blev många härliga skratt och riktigt kul att se alla hur dom är utanför tv-rutan.
Jag tog med mig min syster och vi fick varsin riktigt schyst goodiebag och minglade runt.
 
Kvällen fortsatte vidare ner till dansgolvet och folket började ösa in. En riktigt grym kväll med otroligt snälla människor som absolut inte drabbats av något storhetsvansinne. Pratade med det flesta och klickade ganska bra nästan på direkten. 
 
 
En riktigt snäll kille från årets Top model vid namn Sebastian.
Blev några vändor ut och många härliga skratt, en riktig glädjespridare!!
 
Niklas Örn/Jolanda. Färdigsminkad och världens mest osmickrande bild
men den bjuder jag på. Också riktigt snäll kille!
 
En Heineken slank ner enbart för en människa och allt för många shottar och drinkar...
 
 
Bilder på vad som fanns i goodiebagen får ni när jag knäppt riktiga kort med systemkameran och inte med mobilen. Flera bilder från kvällen kommer nog dyka upp såfort dom finns ute på Finest.se
då det var vimmelfotografer på plats.
 
 
Till top