Run away with me

Allmänt / Permalink / 26
 
Igår tog jag med mig kameran ut och fotade lite. Då jag gått igenom trädgården så åkte jag iväg med pappa en sväng och kollade läget. Himlen var så otroligt fin igår och det måste bara dokumenteras, fram med kameran och börja ta kort! Tog runt 800 bilder totalt men dom som är användbara och fina är väl inte ens hälften utav dom enligt mig. Bjuder er på några stycken här nedanför, bilderna är INTE redigerade. För er som tror det - Prova hitta rätt vinklar och ljus innan ni fotar så får ni likadana bilder och stäng av automat funktionen, knäpp manuellt!
 
Bilderna tillhör mig och är copyrightade, får alltså inte användas utan tillåtelse.
Om ni lånar en bild är det okej så länge ni länkar till källan - D.v.s min blogg.
 
 

I´m ugly? GOOD, I was trying to look like you today!

Allmänt / Permalink / 16
 
Då var jag tillbaka på norrländsk mark igen and i don´t like it at all! Trivs så mycket bättre i en stor stad där inga gränser finns, där inte alla känner alla, där man inte behöver passa tider det är bara att dra när man vill.
En gång stockholmare, ALLTID stockholmare och så är det. Jag förstår inte hur vi kunde flytta därifrån till den här sketna lilla hålan. URSH! 
 
Anyway.. Haft det toppen in my hometown. Shoppat, Varit med vänner, Fikat, Åkt runt överallt och
bara haft det bra helt enkelt. Träffat en väldigt saknad person också. Även om det inte var lätt vissa gånger så blev det mycket bättre tillslut och det är jag glad för.
 
Känner att jag vill skriva ut precis allt som snurrar i mitt huvud just nu men håller det nog för mig själv.
Små bitches orkar jag inte ödlsa någon mer tid på. Skiten under mina skor betyder mer än dig och trampar du på mig en gång till blir det fult, riktigt fult!
Mission completed failed.
 
 
btw, Ser ni vad jag gjort? Råkade bli en sidecut för några veckor sedan haha!
 
Till top