svar på frågestunden

Allmänt / Permalink / 1

 

 

Vet att du har gjort GMU men vad mer har du gjort sen slutet av juni? Jag har jobbat på en mataffär och sedan bara varit hemma och tagit det lugnt efter GMU

 

Har du någon aning om vart och vad Patricia kommer vara om cirka ett år? Svår fråga... har faktiskt inget bra svar på denna, har ingen aning!

 

Vad hände med att du hade ne snygg design på bloggen, förr så hade du ju mer stylat och sånt men nu har du en rätt enkel design bara (INGET FEL MED DET! undrar bara ^^)? Förut hade jag mer ork och tid till att blogga och fixa små söta bilder till allting och ha en grym design, men just nu vill jag bara ha den stilren och inte massa små skit överallt!

 

Hur kommer det sig att du sökte GMU och varför? Det började som ett skämt då många sa till mig att jag ALDRIG skulle klara av det, skrev in mig en dag på skolan och vart senare antagen... Ville väl visa alla idioter hemma som inte trodde på mig att jag visst kunde!

 

Var det "särbehandling" på tjejer och killar? Absolut inte! Alla körde efter sin egna förmåga.

 

Hur gjorde ni tjejer med eran tjejvecka om ni var ute i skogen då? hahaha... Samma sak som man gör hemma fast utomhus... Lite jobbigare kanske då man inte "fick tid" att gå iväg men de löste sig snabbt då man förklarade varför.

 

Vad är ditt drömyrke? Jag har ALLTID velat bli polis, så det är mitt drömyrke!

 

Varför bloggar du? För att jag tycker det är kul att kunna dela med sig av saker till andra människor och göra folk glada, sprida bra budskap!

 

får du pengar för det? Inte något jag tänker gå in på, men jag har fått en del sponsrade saker ja!


kan du tipsa om klänningar som e snygga men inte är för dyra? Absolut kan jag göra det, gjorde de senast igår med en del studentklänningar under 500 lappen!

 

Hur gammal är du? Jag är 19år, fyller 20 nu till sommaren!

 

Är det stelt för att det både finns tjejer och killar i gruppen på GMU? Nej det är det verkligen inte, man blir som en liten familj, man måste hålla ihop för att kunna klara uppgiterna och då är det bra med både killar och tjejer!

 

Har du tänkt på att plugga vidare? Just nu står nog polishögskolan längst upp i pluggandet så svaret blir nog JA!

 

Gillar du att använda vapen? Gillar och gillar, Det beror på i vilket syfte! Under GMU så va det riktigt roligt att ta hand/hantera ett vapen. Skulle det vara på riktigt vet jag nog inte om någon skulle gilla det.. Man lär sig väldigt mycket på GMU och man får en helt annan respekt för vapen än vad man hade innan, just nu tycker jag t,ex att det är sjukt att man kan köpa låtsas pistoler till sina barn även om det bara är en kul grej, för det gör MER skada än vad man tror.

 

Hur lång är du? Jag är 1.63 lång eller kort, välj själv! :)

 

Är mycket tävlingsinriktad? Ganska så, jag tycker ju inte om att förlora och det gör väl ingen hahaha :D

#1 - - ADARAS Blogazine:

Kul att du vill bli polis :D Lycka till!<3

Till top