Snäll pojkvän

Allmänt / Permalink / 12
 
Då jag glömde min ögonbryns penna hemma och enbart hade en gammal liten stump kvar här som inte ens gick att vässa bad jag Oliver att köpa med sig en hem efter skolan.
 
Självklart visste inte han vad han ens skulle leta efter men jag sa det till honom 
- Gå bara in på HM och säg att du vill ha en ögonbrynspenna från deras egna märke, färgen DARK BROWN.
Då fixar dom det åt dig så behöver du inte komma hem med fel!
 
När han kommer hem säger han att han inte orkade köpa en och jag blev ganska arg då vi skulle iväg och äta senare... Efter lite bråk så slänger han fram en påse som pennan ligger i och säger
-Den kostade inte 40 kr som du sa, den kostade 89kr..
 
Jag blev ju lite fundersam och tänkte vadfan dom tagit för överpris men till min förvåning ser jag att älsklingen köpt en ifrån ISADORA´s märke och hittat en i färgen Dark brown istället för HM´s egna.
 
Sötnosen dååååå!!! :D Så jag bad ju såklart om ursäkt att jag blivit arg då jag bett honom om EN sak och de va att köpa den... Men allt löste sig ganska snabbt! :D
 
 

ROUTE 84

Allmänt / Permalink / 4

Nu har vi kommit hem från restaurangen och är mätta och belåtna. Jag tog någon hamburgare med bacon och cheddar ost som var sjukt god men satan vad mycket mat man fick!!

Jag gav halva hamburgaren till Oliver som redan gluffsat i sig hela sin långt innan mig och så blev de även strips över... Maten var riktigt god men jag blev så himla mätt så han fick äta upp det åt mig haha.. han klagade inte iaf! Vi var där och firade Josefines 25års dag med lite folk och släkt. Himla trevligt var det.

 

 

som ni ser på bilden var de ganska mycket mat för mig Hahaha..Igår fick jag knappt i mig en happy meal på donken så när jag såg den här tallriken visste jag att Oliver än en gång skulle bli glad som käkar med mig som lämnar massa gott!

BLACK BLACK BLACK

Allmänt / Permalink / 7
 
Håret är nu färgat och hel svart!! Väldigt nöjd, och skönt att slippa "ombren" som alla tror man färgat dit..
Lär få färga om håret igen om någon månad då mitt naturliga snart kommer lysa igenom. Samma problem varje gång.
 
Ikväll ska vi tydligen ut och äta klockan 18, så nu har jag fixat sminket,lockat håret och klätt på mig.
Nu är det bara Oliver kvar som ska göra sig iordning.
Kvällen blir nog trevlig även om jag inte har någon aning om vad vi ska göra, äta iaf vet jag!
 
Blir väldigt mycket svart för mig upptäckte jag.. . Svarta leggins med skinndetaljer, Svart hår, toppen, Sotade ögon, Skinnjacka och min underbara sjal med massa döskallar på! Got to love it =)
 
Till top